fbpx

Ons team is altijd op zoek naar de laatste en leukste Fitbit bandjes. En natuurlijk is het leuk om regelmatig te wisselen van Fitbit bandje passend bij verschillende gelegenheden. De Fitbit bandjes zijn eenvoudig te verwisselen zodat je snel een ander bandje kunt bevestigen. Onze Fitbit bandjes zijn van goede kwaliteit en duurzaam.

Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en passend om bijna iedere pols. Of het nu voor het sporten is of een speciale gelegenheid, bij fitbitbandje.nl vindt je altijd wel een leuk bandje dat bij jouw outfit past!

Alle bandjes zijn op voorraad én wanneer je voor 16:00 besteld zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verwerkt en verzonden!

Onderstaand vindt je informatie over de diverse betaalmethoden, ruilen & retourneren en de verzending. Heb je nog vragen en/of opmerkingen over deze informatie neem dan gerust contact met ons op.

Fitbitbandje.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur

webwinkelkeur-fitbitbandje.nlWe dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Fitbitbandje.nl onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Fitbitbandje.nl te kopen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

De waardering van fitbitbandje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 88 reviews.